Vegan ingrediëntenwijzer
vind je weg in de jungle van vegan ingrediënten
Online masterclass Vegan Ingrediëntenwijzer
🚀 de belangrijkste ingrediënten & smaakmakers in de vegan keuken kennen
🚀 waar je deze ingrediënten kan vinden
🚀 hoe je ze kan gebruiken en eventueel vervangen door een makkelijker vindbaar alternatief
🚀 geen schrik meer hebben van een vegan ingrediëntenlijst
🚀 umami toevoegen aan jouw plantaardige gerechten
🚀 de handige alfabetische of functionele index in je keuken gebruiken
In deze masterclass leer jij...
Word een betere vegan kok 🚀
door de juiste ingrediënten te leren kennen & gebruiken
Vind jouw weg in de jungle...
...van vegan ingrediënten!
Hoor jij het ook donderen in Keulen als je ingrediëntenlijsten leest met kala namak, liquid smoke, marmite, tempeh, aquafaba, miso, edelgistvlokken...? Je hebt nog nooit van deze ingrediënten gehoord, of misschien al wel, maar je weet niet waar ze te vinden, laat staan hoe je ze kan gebruiken in de keuken...
Klinkt dat bekend? Dat was alleszins hoe het voor mij was toen ik startte met vegan koken 6 jaar geleden. Omdat mijn passie voor koken zo groot is vond ik het echter een zalige ontdekkingstocht om alles zelf op te zoeken, uit te zoeken, te testen en bij te leren. Maar ik begrijp ook wel dat niet iedereen die zoektocht wil aangaan.
Ik maakte deze masterclass om deze ontdekkingstocht voor jou heel makkelijk te maken.
Herken jij dit?
-
je wil wel vaker vegan koken, maar je kent alle ‘vreemde ingrediënten’ niet;
-
of je kent al wel wat vegan ingrediënten maar weet niet hoe ze te gebruiken
-
je wil graag duurzamer leven en weet dat vaker plantaardig eten daar een goede stap voor is, maar je weet niet hoe je lekker vegan kan koken
-
je hebt (verschillende) vegan kookboeken, maar je haakt al af bij de ingrediëntenlijst omdat je veel niet kent en niet weet hoe te gebruiken/waar het te vinden
-
je bent vaak op zoek naar vegan ingrediënten, maar weet niet waar ze te kopen of of het wel de juiste keuze is
-
je kookt regelmatig vegan, maar je wil niet altijd gebruikmaken van vleesvervangers of kant-en-klare producten en liever koken met pure ingrediënten (‘from scratch’)
Wil jij graag leren...
-
je weg vinden in de jungle van minder bekende vegan producten
-
gerechten makkelijker te veganizen
-
welke ingrediënten je wanneer kan gebruiken
-
waar je bepaalde vegan ingrediënten kan vinden
-
hoe je bepaalde vegan ingrediënten kan vervangen door makkelijker vindbare alternatieven
-
duurzamer en toch lekker koken
-
klassiekers veganizen
Dan is de Vegan Ingrediëntenwijzer Masterclass zéker iets voor jou!
Na je aankoop krijg je meteen toegang tot de masterclass & checklist
Dit ga je (o.a.) weten
na de masterclass:
✔️hoe je kazige smaken toevoegt aan een plantaardig gerecht
✔️hoe je eieren kan vervangen in een vegan gerecht
✔️hoe je umami toevoegt aan een vegan gerecht
✔️hoe je de rooksmaak van vlees geeft aan plantaardige ingrediënten
✔️wat de lekkerste en gezondste ‘vleesvervangers’ uit de winkel zijn
Eerste reacties
van twee deelneemsters aan mijn online cursus Back to Basics (waarin de deelnemers de checklist al kregen)
Prijs masterclass: €45 incl. btw
Jouw investering
Dit zit inbegrepen in de prijs:
-
Masterclass videoles "Vegan Ingrediëntenwijzer" op professioneel online leerplatform Teachable. Duur masterclass: 1,5 uur
-
Printbare checklist in pdf-formaat met een overzicht van de ingrediënten & samenvatting van de masterclass
-
Alfabetische index in de checklist om makkelijk een ingrediënt terug te vinden
-
Functionele index in de checklist om makkelijk het juiste ingrediënt te vinden om een bepaalde functie in de keuken te vervullen
Waarom deze masterclass?
🚀 Deze masterclass is een videoles met een verzameling van jaren onderzoek en experiment in de vegan keuken. Mijn must haves om plantaardige gerechten goed op smaak te brengen of de juiste textuur te geven.
🚀 In de bijhorende checklist (pdf) deel ik niet alleen een handig verklarend overzicht van de ingrediënten, ik geef je ook tips over hoe je deze ingrediënten kan gebruiken, eventueel vervangen en waar je ze kan vinden.
Zo heb jij een leidraad om mee aan de slag te gaan in de keuken.
Om het je helemaal makkelijk te maken vind je in deze checklist maar liefst 2 indexen:
👉 De Alfabetische Index geeft jou alle ingrediënten op alfabetische volgorde met het paginanummer. Zo kan je de uitleg makkelijk terugvinden per ingrediënt.
👉 De Functionele Index geeft jou een overzicht van verschillende smaakpatronen, texturen en functies met daarbij een overzicht van de ingrediënten die jou deze smaak of textuur kunnen geven. Zo kan je deze lijst makkelijk consulteren als je een specifiek gerecht wil maken met een bepaalde smaak of functie.
Niet tevreden, geld terug!
Ik wil uiteraard dat jij helemaal blij wordt van deze masterclass en dat je er heel veel waarde uit gaat halen. Je hebt 14 dagen bedenktijd vanaf jouw toegang tot de masterclass. Ben je niet tevreden, dan krijg je jouw geld terug. Dat kan heel makkelijk door mij een mailtje te sturen met de reden waarom je niet tevreden bent en het rekeningnummer waarop je graag een terugbetaling wil.
Jouw lesgever
Hey, ik ben Lisa
Ik ben 29 jaar en ik woon bijna 10 jaar in Antwerpen. Na het studeren bleef ik plakken in de stad. In 2017 begon ik te bloggen over duurzaam leven en veggie & vegan recepten. Al snel was het duidelijk: mijn passie lag bij food (al wist ik dat misschien mijn hele leven al wel).
In 2018 startte ik met het organiseren en gidsen van mijn Vegan Food Tours in Antwerpen, die nu op volle toeren draaien (en al 2 jaar op rij de Sustainable Family Award voor duurzame activiteit wonnen). Daarnaast gaf ik online & offline kookworkshops en organiseerde ik een succesvolle Bake Sale.
In 2020 bracht ik samen met mijn zus ons kookboek Vegan Klassiekers uit dat een groot succes werd en in 2021 ook de Belgian Vegan Award voor beste (kook)boek won.
In juni 2021 startte ik als chef in de keuken van een veggie en vegan restaurant en dat gaf mij ook de mogelijkheid om veel professionele horeca-opleidingen te volgen, naast dat ik mezelf als autodidact al enorm veel had aangeleerd kreeg ik nu ook de professionele kennis mee.
Ik investeerde ook zelf al veel in opleidingen, workshops en boeken waaruit ik enorm veel leerde. Alle opgedane kennis over kooktechnieken en de vegan keuken bundel ik in deze logische opgebouwde cursus.
Mijn grote missie: mensen voor eens en altijd overtuigen dat je niet aan smaak moet inboeten in de vegan keuken en daarnaast ook mijn passie doorgeven aan jou.