top of page

zo 26 mei

|

Antwerpen

Workshop Vegan Klassiekers

* vegan bruine fond * vlezige smaken * vissige smaken * asperges op Vlaamse wijze met een twist * vegan vol-au-vent met veel diepgang * de beste klassieke bereiding van aardappeltjes * klassiek dessert

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Workshop Vegan Klassiekers
Workshop Vegan Klassiekers

Tijd en locatie

26 mei 2024, 11:00 – 15:30

Antwerpen, Antwerpen, België

Over het evenement

We go Back to Basics en ik vertel je over de theorie achter het veganizen van klassiekers. Dat ken ik natuurlijk als de beste doordat ik mijn eigen kookboek Vegan Klassiekers schreef én ook een klassieke koksopleiding volg. We hebben het over vlezige smaken, vissige smaken en ei. We focussen op diepgang in gerechten (umami) en we gaan ook aan de slag met het Belgische goud: de witte asperges (er is een reden waarom deze workshop in mei plaatsvindt). We koken samen enkele gerechten uit mijn boek Vegan Klassiekers (soms met aanpassingen) én ook enkele nieuwe recepten.

Hoogtepunten:

  • vegan bruine fond
  • vlezige smaken
  • vissige smaken
  • asperges op Vlaamse wijze met een twist
  • vegan vol-au-vent met veel diepgang
  • de beste klassieke bereiding van aardappeltjes
  • klassiek dessert

De workshop gaat door op zondag 26 mei van 11-15.30 uur (ongeveer) in het Antwerpse (Borgerhout, bereikbaar met trein + te voet/tram/stadsvélo en met auto ~ gratis parkeren op straat; wel binnen de LEZ-zone).

Deel dit evenement

bottom of page