Workshop Vegan Klassiekers
zo 26 mei
|Antwerpen
* vegan bruine fond * vlezige smaken * vissige smaken * asperges op Vlaamse wijze met een twist * vegan vol-au-vent met veel diepgang * de beste klassieke bereiding van aardappeltjes * klassiek dessert
Tijd en locatie
26 mei 2024, 11:00 – 15:30
Antwerpen, Antwerpen, België
Over het evenement
We go Back to Basics en ik vertel je over de theorie achter het veganizen van klassiekers. Dat ken ik natuurlijk als de beste doordat ik mijn eigen kookboek Vegan Klassiekers schreef én ook een klassieke koksopleiding volg. We hebben het over vlezige smaken, vissige smaken en ei. We focussen op diepgang in gerechten (umami) en we gaan ook aan de slag met het Belgische goud: de witte asperges (er is een reden waarom deze workshop in mei plaatsvindt). We koken samen enkele gerechten uit mijn boek Vegan Klassiekers (soms met aanpassingen) én ook enkele nieuwe recepten.
Hoogtepunten:
- vegan bruine fond
- vlezige smaken
- vissige smaken
- asperges op Vlaamse wijze met een twist
- vegan vol-au-vent met veel diepgang
- de beste klassieke bereiding van aardappeltjes
- klassiek dessert
De workshop gaat door op zondag 26 mei van 11-15.30 uur (ongeveer) in het Antwerpse (Borgerhout, bereikbaar met trein + te voet/tram/stadsvélo en met auto ~ gratis parkeren op straat; wel binnen de LEZ-zone).