Workshop So Fishy
zo 17 mrt
|Antwerpen
* Theorie & praktijk * Zeesmaken, -texturen en -bereidingen * Verschillende keukens * ‘Vis’fumet als goeie basis voor gerechten
Tijd en locatie
17 mrt 2024, 11:00 – 15:30
Antwerpen, Antwerpen, België
Over het evenement
In deze workshop gaan we op zoek naar vissige smaken, texturen en bereidingen in de plantaardige keuken. We werken niet met visvervangers, maar enkel met pure producten. We maken verschillende ‘vis’klassiekers maar dan volledig plantaardig. We beginnen uiteraard met een zelfgemaakte vegan ‘vis’fumet als goeie basis voor vele gerechten. Qua gerechten die we maken denk je in de richting van bouillabaisse, vispannetje, coquilles, ceviche…
In deze workshop focussen we zowel op ‘theorie’ als op praktijk en hiermee neem je veel uiteenlopende kennis mee die je ook kan toepassen in andere gerechten.
Samenvatting workshop:
* Theorie & praktijk
* Zeesmaken, -texturen en -bereidingen
* Verschillende keukens
* ‘Vis’fumet als goeie basis voor gerechten
De workshop gaat door op zondag 17 maart van 11-15.30 uur (ongeveer) in het Antwerpse (Borgerhout, bereikbaar met trein + te voet/tram/stadsvélo en met auto ~ gratis parkeren op straat; wel binnen de LEZ-zone).
Tickets
So Fishy
Je inschrijving is op naam, je hoeft geen ticket mee te brengen.
€ 79,00Uitverkocht
Dit evenement is uitverkocht